Antalus biedt u gerichte marketing en de daarbij horende resultaten

Het verkrijgen van bezoekers die daadwerkelijk overgaan tot een aankoop, kan een moeilijk taak zijn. Het daarom des te belangrijker om juist om te gaan met het budget en vooral gericht te adverteren. Want alleen bezoekers verkrijgen is niet voldoende, u wilt dat er daadwerkelijk meer omzet komt van deze nieuwe bezoekers. Wij zijn zeer ervaren met het verkrijgen van gerichte bezoekers, die op het punt staan om hun aankoop te bevestigen. Met onze bewezen adverteer kanalen, gaan we samen met u aan de slag om een goede, maar vooral gerichte advertentiecampagne op te zetten. We kijken daarbij goed naar uw budget en de markt waar u wilt gaan adverteren en geven u altijd een persoonlijk advies. Aangezien we ook ervaren zijn in het optimaliseren van conversies, kunnen we u ook daar passend advies geven. De marketing en promotie die wij toepassen zal dan nog beter werken en geeft u een zo hoog mogelijke ROI.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Wat vond u van ons gratis advies over Website & webshop marketing? 4.5/5 (43 stemmen)

Wij maken gebruik van de onderstaande advertentie kanalen

Online marketing toepassen doen wij in samenwerking met verschillende advertentie kanalen. Het is daarbij noodzaak dat we alleen zo gericht mogelijk te werk gaan. Het verkrijgen van bezoekers alleen is namelijk niet genoeg, we willen natuurlijk een zo hoog mogelijke omzet genereren. Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande advertentie kanalen en kennen alle benodigde technieken om een gerichte en succesvolle advertentiecampagne online te plaatsen. Wilt u liever gelijk een persoonlijk advies ontvangen over de marketing van uw site en/of webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U krijgt direct contact met onze professional op gebied van marketing en promotie, die tevens bekend is met alle mogelijke advertentie kanalen. Deze zal al uw vragen beantwoorden, natuurlijk geheel vrijblijvend. Indien gewenst kunnen we u ook direct een passende en overzichtelijke offerte doorsturen.

Google AdWords
Google AdWords

Met AdWords is het mogelijk om te adverteren op Google. AdWords kan zeer gericht worden opgesteld en is daarmee ook geschikt om alle soorten sites onder de aandacht te brengen.

Admarkt (Marktplaats)
Admarkt (Marktplaats)

Admarkt is het kanaal van Marktplaats en kan worden gebruikt voor het adverteren van al uw producten. Tevens met het automatiseren en de XML-feed kunnen wij u van dienst zijn.

Facebook (business)
Facebook (business)

Adverteren op Facebook kan - indien deze juist is opgezet - zorgen voor een gerichte en goede stroom van omzet genererende bezoekers. Wij zijn zeer ervaren met Facebook marketing.

SEO optimalisatie
SEO optimalisatie

SEO, of te wel zoekmachine optimalisatie is en blijft de beste marketing op de langere termijn. Daarentegen kan het wel een uitdaging zijn om veel gerichte bezoekers te ontvangen via SEO.

Adverteren op Twitter
Adverteren op Twitter

De op doelstellingen gebaseerde Twitter Ads-campagnes zijn geschikt om juiste bezoekers te ontvangen in een iets meer zakelijke markt. Deze is daarmee niet geschikt voor elke site.

Instagram campagnes
Instagram campagnes

Met een juiste Instagram campagne is het mogelijk om zeer opvallend en doelgericht te adverteren op Instagram. Daarmee is deze over het algemeen geschikt voor elke site.

Effectief en gericht online adverteren? Vraag dan nu gratis advies aan!

Online adverteren is op zich niet zo moeilijk, maar gericht, doeltreffend en daarmee efficiënt adverteren binnen een budget kan een geheel ander verhaal zijn. Samen met u gaan we bekijken welke pagina's van uw website we kunnen gebruiken voor het adverteren en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Niet elk advertentie kanaal is geschikt om elke site te adverteren en daarmee adviseren we u natuurlijk graag. Met het onderstaande formulier kunt u een vrijblijvend en gratis advies gesprek aanvragen, waarbij we de verschillende mogelijkheden voor het online adverteren kunnen voorleggen. U komt direct in contact met een professional op het gebied van marketing en alle adverteer kanalen, die u een passend advies zal geven en al uw vragen zal beantwoorden.

Vraag direct om een vrijblijvend en persoonlijk voorstel
Eventueel aanvullende informatie en gegevens

Om u een zo goed mogelijk voorstel toe te kunnen toesturen, vragen we u om zoveel mogelijk extra informatie mee te sturen. Eventuele afbeeldingen, foto's, screenshots, tekeningen, video’s, voorbeelden en andere visuele informatie worden dan ook zeer op prijs gesteld.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Ondanks alle advertentieplatformen en andere mogelijkheden, blijft een SEO optimalisatie dé beste manier om op langere termijn (gratis) verkeer te verkrijgen naar uw site of shop.
lees meer...

Hosting & domeinen
Hosting & domeinen

Zeer snel, betrouwbaar en betaalbaar. Bij ons betaald u niets teveel voor uw hosting en bent u zeker van een snelle & veilige hosting die met regelmaat wordt geüpdatet en onderhouden.

Design & illustraties
Design & illustraties

Met onze exclusieve designer & illustrator weet Antalus zich te onderscheiden en kunnen we u altijd een eigentijdse, conversie optimale en op maat gemaakte oplossing aanbieding.

3D modelleren & printen
3D modelleren & printen

3D modelleren geeft u nieuwe mogelijkheden. Voor het produceren van op maat gemaakte producten of voor kleine markten. We kunnen u helpen vanaf het concept tot de laatste print.
lees meer...

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Gecertificeerd door Gecertificeerd door Google, The Open University en IAB Europe