Antalus biedt u ongekend goede snelheid optimalisatie

Een website die traag laad, en dan hebben we het over langzamer dan 2 seconden, dat kan tegenwoordig gewoon echt niet meer. Men verwacht simpelweg dat uw website snel zal laden, vooral nu tegenwoordig bijna iedereen op het internet zit met de smartphone, die over het algemeen nog meer moeite hebben tijdens het laden van een te zware pagina. In de meeste gevallen zijn een aantal redelijk simpele aanpassingen meer dan voldoende om een degelijke winst te behalen op uw snelheid. Wilt u direct meer informatie? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op over onze snelheid optimalisatie dienst en ontvang gratis advies over hoe we ook uw site of shop sneller kunnen maken, direct van onze expert op het gebied van snelheid optimalisatie.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Wat vond u van ons gratis advies over Snelheid optimalisatie? 4.8/5 (98 stemmen)

Een volledige snelheid optimalisatie bevat veel factoren

Het optimaliseren voor snelheid is niet een kwestie van hier of daar een knop omzetten, er komen veel factoren bij kijken en elk heeft zijn eigen voor en nadelen. In een ideale situatie wordt elk punt juist aangepakt en heeft u bij elke test een perfecte score. Dat is echter niet nodig en er zijn een aantal punten die u een grote winst kunnen geven met de snelheid, zonder dat u daar uitzonderlijk veel voor hoeft te betalen. Welke site factoren we het beste voor u kunnen optimaliseren zal verschillen per pagina en het is daarom aangeraden om direct contact met ons op te nemen voor een persoonlijk en gratis advies gesprek. U komt dan ook direct in contact met een kenner op het gebied van snelheid optimalisatie. Hij zal al uw vragen vrijblijvend beantwoorden en indien gewenst kunnen we u direct een passende offerte toesturen en misschien binnenkort beginnen aan het optimaliseren van de snelheid van uw site of shop.

Broncode optimaliseren
Broncode optimaliseren

De broncode is de achterliggende code die zorgt dat de juiste gegevens worden geladen tijdens het aanvragen van uw website. Deze optimalisatie is echter niet altijd mogelijk.

Aantal aanvragen verlagen
Aantal aanvragen verlagen

Een browser kan maar één aanvraag tegelijk verwerken. Daarom is er in de meeste gevallen een grote snelheid winst te behalen door het aantal aanvragen (drastisch) te verlagen.

Afbeeldingen samenvoegen
Afbeeldingen samenvoegen

Met het samenvoegen van afbeeldingen is het mogelijk om het aantal aanvragen te verlagen, te samen met technische aanpassingen is dit een zeer goede snelheid optimalisatie.

Afbeeldingen comprimeren
Afbeeldingen comprimeren

Afbeeldingen kunnen heel erg zwaar zijn om te laden en in de meeste gevallen is het erg goed mogelijk om de grote van een afbeelding te minimaliseren zonder enig kwaliteitsverlies.

Onnodige CSS & JS verwijderen
Onnodige CSS & JS verwijderen

CSS en JS zijn twee programmeertalen. In veel gevallen wordt maar een deel van deze code daadwerkelijk gebruikt en kan de rest worden verwijderd voor een goede snelheid winst.

Het vertraagd laden van code
Het vertraagd laden van code

Bezoekers hebben alleen de onderdelen nodig die op dat moment ook daadwerkelijk getoond worden, de andere onderdelen daarentegen kunnen vertraagd (later) worden geladen.

HTTP(s) Aanvragen cachen
HTTP(s) Aanvragen cachen

Het cachen van aanvragen is een techniek om ervoor te zorgen dat bezoekers bestanden niet een tweede keer hoeven te downloaden. Het werkt wel alleen voor terugkomend verkeer.

Herschrijven van zware code
Herschrijven van zware code

Een programmeertaal kan op veel manieren geschreven worden. Daarom is het in sommige gevallen goed mogelijk om een te zware code te herschrijven naar een lichtere variant.

Ook veel snellere laadtijden? Vraag dan nu gratis advies aan!

Natuurlijk wilt ook u graag snellere laadtijden, maar dat kan nog erg moeilijk zijn om allemaal in de praktijk te brengen. Antalus is u daarmee graag van dienst en kan u helpen op alle mogelijk punten die gedaan moeten worden om uw pagina's zo snel mogelijk te laten laden. Deze factoren kunnen verschillen per site en het is daarom aan te raden om direct contact met ons op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen, waarbij we samen uw website en/of webshop bekijken en u direct kunnen vertellen wat het beste is om als eerste aan te pakken. Natuurlijk bent u vrij om vragen te stellen en alle informatie die wij met u delen tijdens deze introductie is vrijblijvend, gratis en geheel naar wens te gebruiken.

Vraag direct om een vrijblijvend en persoonlijk voorstel
Eventueel aanvullende informatie en gegevens

Om u een zo goed mogelijk voorstel toe te kunnen toesturen, vragen we u om zoveel mogelijk extra informatie mee te sturen. Eventuele afbeeldingen, foto's, screenshots, tekeningen, video’s, voorbeelden en andere visuele informatie worden dan ook zeer op prijs gesteld.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Design & illustraties
Design & illustraties

Met onze exclusieve designer & illustrator weet Antalus zich te onderscheiden en kunnen we u altijd een eigentijdse, conversie optimale en op maat gemaakte oplossing aanbieding.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Ondanks alle advertentieplatformen en andere mogelijkheden, blijft een SEO optimalisatie dé beste manier om op langere termijn (gratis) verkeer te verkrijgen naar uw site of shop.
lees meer...

Hosting & domeinen
Hosting & domeinen

Zeer snel, betrouwbaar en betaalbaar. Bij ons betaald u niets teveel voor uw hosting en bent u zeker van een snelle & veilige hosting die met regelmaat wordt geüpdatet en onderhouden.

Website & webshop marketing
Website & webshop marketing

Samen met u pakken we de marketing op een juiste manier aan. Afhankelijk van de doelgroep gaan we te werk met Marktplaats, Facebook, AdWords of andere advertentieplatformen.
lees meer...

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Gecertificeerd door Gecertificeerd door Google, The Open University en IAB Europe