Antalus zorgt dat uw design werkt op alle mogelijke apparaten

Het is tegenwoordig norm geworden dat er meer bezoekers komen vanaf mobiele apparaten dan vanaf een computer of laptop. Daarmee is het des te belangrijker geworden om ervoor te zorgen dat uw site goed werkt op alle mogelijke apparaten. Veelal wordt uw site geoptimaliseerd voor bepaalde, vooraf gedefinieerde formaten, zodat uw site werkt op de meest gangbare apparaten. Wij gaan echter een stapje verder en optimaliseren voor elke mogelijke pixel. Dat houd in dat we elke pagina zullen bekijken, beoordelen en optimaliseren op elke pixel. Dat lijkt misschien veel werk, maar wanneer een site goed gemaakt is, en met responsive in het achterhoofd, valt het opzicht best wel mee. Een juiste basis is het belangrijkste wanneer we spreken over responsive design.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Wat vond u van ons gratis advies over Responsive webdesign? 4.7/5 (38 stemmen)

Wat wij voor u kunnen betekenen met responsive webdesign

Het is mogelijk om responsive webdesign op meerdere manieren te implanteren en in de meeste gevallen is het nodig om meerdere delen van een website te veranderen om het goed werkend te krijgen. Het grootste verschil ligt in achterliggende HTML en CSS van de website waar het om gaat. Mocht u bij ons een site hebben laten maken, dan kunt u verwachten dat deze al responsive werkt of gemakkelijk te upgraden is naar een responsive design. Natuurlijk kan Antalus u in alle gevallen helpen met het geschikt maken van uw site voor mobiele apparaten en dat doen wij door de onderstaande punten toe te passen op uw (al bestaande) website. Wilt u liever gelijk een persoonlijk en gericht advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

HTML controleren & instellen
HTML controleren & instellen

In de meeste gevallen is het noodzakelijk om de HTML anders in te stellen. Deze worden later aangesproken door een externe CSS, om zo aanpassingen in de HTML door te voeren.

JS code controleren
JS code controleren

JavaScript-code werkt in de meeste situaties goed op alle mogelijke resoluties. Het is echter mogelijk dat ook een JS code aanpassingen nodig heeft en dus controleren wij dit altijd.

CSS code optimaliseren
CSS code optimaliseren

Hier gebeurd het daadwerkelijk aanpassen van het webdesign. Met CSS is het namelijk mogelijk om een resolutie te herkennen en daar op in te spelen met bepaalde technieken en codes.

Responsive menu creëren
Responsive menu creëren

Het element dat het meeste verschilt tussen de apparaten, is het hoofd menu. Daarom wordt deze ingedeeld in twee verschillende versies en daarna als aparte elementen geoptimaliseerd.

Afbeeldingen optimaliseren
Afbeeldingen optimaliseren

Comprimeren van afbeeldingen doen wij altijd, maar bij een responsive webdesign wordt ook de achterliggende technieken gecontroleerd en geoptimaliseerd waar dat mogelijk is.

Aparte mobiele website
Aparte mobiele website

In specifieke gevallen raden we een zogeheten mobiele site aan. Dit is echter duurder en veel minder onderhoudsvriendelijk op de langere termijn en wordt daarom zelden toegepast.

Broncode vernieuwen
Broncode vernieuwen

De achterliggende broncode heeft vaak een grote impact op uw site. In sommige situaties kunnen we deze anders instellen voor meer mogelijkheden met uw responsive website.

Elementen vernieuwen
Elementen vernieuwen

Vooral wanneer een site verouderd of verkeerd gebouwd is, kan het in sommige situaties nodig zijn om gehele elementen te vernieuwen. Het gaat dan om zowel design als de codes.

Optimale werking op elk mogelijk apparaat? Vraag dan nu gratis advies aan!

Wilt u graag dat uw paginas ook zo goed mogelijk werken op alle mogelijke apparaten en formaten? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Onze responsive professional zal vervolgens contact met u opnemen en samen met u de beoogde pagina doornemen en u direct vertellen wat er het beste gedaan kan worden om een juiste eerste stap te zetten. Het optimaliseren voor verschillende formaten, en dat zijn er heel erg veel, kan veel werk zijn, dat grotendeels ligt aan de leeftijd van de pagina en hoe complex deze is. Het advies dat u krijgt is in alle gevallen volledig gratis en vrijblijvend.

Vraag direct om een vrijblijvend en persoonlijk voorstel
Eventueel aanvullende informatie en gegevens

Om u een zo goed mogelijk voorstel toe te kunnen toesturen, vragen we u om zoveel mogelijk extra informatie mee te sturen. Eventuele afbeeldingen, foto's, screenshots, tekeningen, video’s, voorbeelden en andere visuele informatie worden dan ook zeer op prijs gesteld.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Hosting & domeinen
Hosting & domeinen

Zeer snel, betrouwbaar en betaalbaar. Bij ons betaald u niets teveel voor uw hosting en bent u zeker van een snelle & veilige hosting die met regelmaat wordt geüpdatet en onderhouden.

Webdevelopment
Webdevelopment

Als u opzoek bent naar een goede site, in welke vorm dan ook, kunnen wij deze volledig voor u creëren. Vanaf het allereerste concept tot de allerlaatste details, en echt alles is mogelijk.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Ondanks alle advertentieplatformen en andere mogelijkheden, blijft een SEO optimalisatie dé beste manier om op langere termijn (gratis) verkeer te verkrijgen naar uw site of shop.
lees meer...

Design & illustraties
Design & illustraties

Met onze exclusieve designer & illustrator weet Antalus zich te onderscheiden en kunnen we u altijd een eigentijdse, conversie optimale en op maat gemaakte oplossing aanbieding.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Gecertificeerd door Gecertificeerd door Google, The Open University en IAB Europe