Veel gestelde vragen (FAQ)

Heeft u bepaalde vragen over onze website? Op deze pagina vindt u de veel gestelde vragen terug. We proberen op elke vraag een zo duidelijk mogelijk antwoord te geven. Mocht u vraag er niet tussen staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een volledig overzicht van de veelgestelde vragen vindt u hieronder terug.

Algemeen

Deze website is in het leven geroepen zodat wij onze eigen ervaringen als bedrijf zijnde (éénmanszaak) kunnen delen met de online wereld. We zijn een zeer dynamisch bedrijf en zodoende komen we veel verschillende andere bedrijven tegen, die tal van diensten, producten en informatie aanbieden, zowel betaald als onbetaald. Aangezien we al meer dan 10 jaar online zaken doen, hebben we heel veel ervaringen met verschillende producten, diensten en informatie (pagina's). Op deze website bieden we onze ervaringen gratis aan.
Deze site is gemaakt om onze ervaringen te kunnen delen en daarom zullen we met regelmaat nieuwe, zeer uitgebreide artikelen en ervaringen plaatsen over tal van verschillende diensten, producten en informatie, zowel persoonlijk als zakelijk. We hopen u hiermee goed te kunnen informeren met onafhankelijke beoordeling- en ervaringen. Op deze pagina vindt u alle artikelen terug van dit moment, en ook kunt u zoeken (rechtsboven).
Misschien, maar dat is niet waar deze site voor bedoeld is en dat laten we dan ook aan Google zelf over. Deze site is bedoeld om men een zo onafhankelijk mogelijke beoordeling te geven over de vele producten, webshops, diensten en informatie site's online. Het is echter wel zo dat wanneer uw artikel goedgekeurd wordt, deze veelal wordt geplaatst met een zogenaamde dofollow link. Alleen site's die een mindere reputatie hebben zullen we plaatsen met een nofollow link.
Nee, wij zijn zeker geen privé blog netwerk. Het gaat bij een PBN om een netwerk, aldus meerdere site's. Ook worden deze site's gemaakt om één specifieke website of webshop hoger in Google te krijgen. Onze site is ook niet gemaakt om uw producten, diensten of informatie site's hoger in Google te krijgen.
Fouten zien we natuurlijk graag opgelost en daarom vragen we u om contact met ons op te nemen. Ook wanneer u ideeën heeft voor onze site, horen we graag van u. We staan namelijk altijd open voor nieuwe ideeën en/of concepten.

Artikel aanvragen

Nee. Het is niet mogelijk om zelf een artikel te plaatsen. Wel is het mogelijk om een aanvraag te doen voor een artikel. We zullen uw product, dienst of informatie site dan onafhankelijk beoordelen. Bedenk u dus goed of u een artikel aanvraag wilt doen, we plaatsen namelijk ook de minder goede ervaringen. Het maken van het artikel, de opmaak en het plaatsen is daarentegen wel volledig gratis en geldt voor zolang de website online staat.
We keuren een aanvraag alleen af wanneer we geen mogelijkheid zien tot het maken van een goed artikel en/of een juiste beoordeling. Het gaat hier dan vaak om bepaalde diensten en/of producten die voor ons erg onbekend zijn en daarom moeilijk te beoordelen- en vergelijken met eventuele andere diensten, producten of informatie site's. Wanneer u van mening bent dat het wel mogelijk zou zijn, eventueel met bepaalde aanpassingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.
Nee. We nemen op geen enkele voorwaarde geld aan voor het plaatsen van een artikel. Wel kan het zijn dat er een onkostenvergoeding wordt gevraagd voor bijvoorbeeld het maken van teksten of het fotograferen van producten of andere bezienswaardigheden. Dit ligt grotendeels aan de producten en/of dienst waarvoor we een artikel schrijven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Als uw artikel door ons geplaatst wordt, blijft deze online staan zolang onze site bestaat. We vragen geen jaarlijkse tarieven of betalingen in welke vorm dan ook, en dat zijn we ook niet van plan. We zullen alleen onder uitzonderlijke omstandigheden een artikel aanpassen of verwijderen.
Wanneer uw artikel goedgekeurd wordt, zullen we contact met u opnemen per e-mail. Het kan zijn dat we u vragen om extra informatie, foto's en/of filmpjes toe te sturen. Wanneer we genoeg informatie hebben verzameld zullen we erop toezien dat het artikel wordt gemaakt en geplaatst in maximaal 3 weken tijd. Wanneer het artikel geplaatst is zullen we nogmaals contact met u opnemen voor een grondige controle.
Ja, zolang het gaat om andere diensten, producten en/of informatie site's. Het is niet mogelijk om een artikel dubbel te plaatsen of een uniek artikel voor hetzelfde concept. Ook kan het voorkomen dat bepaalde diensten en/of producten al beoordeeld zijn. In dat geval kan het zijn dat we het artikel zo aanpassen dat men wordt vergeleken met de andere webshops- of websites of dat we een ander artikel plaatsen, indien het product en/of de dienst te veel afwijkt.

Samenwerkingen

Nee. We werken niet samen met andere bedrijven aan deze site, juist omdat we een zo onafhankelijk mogelijk beeld willen geven aan onze bezoekers. We doen ook niet aan adverteerders, aangezien ook dat een vertekend beeld zou kunnen geven. Het is echter wel zo dat we in onze andere bedrijfstakken samenwerken met veel andere bedrijven en hun natuurlijk graag informeren over de mogelijkheden voor het plaatsen van een artikel. Maar ook deze bedrijven krijgen geen voorkeursbehandeling en kunnen daarmee ook afgekeurd worden voor een artikelplaatsing, ondanks de samenwerking in een andere bedrijfstak.
Dat is zeker mogelijk, maar niet met deze site. We zijn een bedrijf dat veel online projecten beheert en ook veel projecten verzorgt voor andere bedrijven en instanties. Natuurlijk zouden we graag met u samenwerken op deze andere punten, maar met deze specifieke site kunnen we u geen extra voordelen aanbieden i.v.m. een samenwerking.

Overige vragen

Op de contact pagina staan al onze gegevens vermeld incl. een link naar onze KvK inschrijving.