Antalus haalt het maximale uit uw pagina's met conversie optimalisatie

Het optimaliseren voor conversies en verkopen is een veel vergeten factor en dat is zonde. Want wat is een goedwerkende en mooie site waard wanneer de bezoekers hun pad niet kunnen vinden en daardoor de site vroegtijdig verlaten? Het creëren van bezoekers kost altijd veel tijd en/of geld en daarom willen we daar graag zoveel mogelijk conversies uithalen. Antalus kan u daar ook mee van dienst zijn. Wij gebruiken onze eigen technieken al jaren op ons eigen netwerk en behalen daarmee steeds betere resultaten. Het optimaliseren voor conversies is niets meer dan het zo verbeteren van een pagina, dat men hun weg beter kan vinden naar het uiteindelijke doel. Bijvoorbeeld, het opnemen van contact, het bellen van een nummer of het bestellen van een product. Elke bezoeker omzetten naar een conversie is onmogelijk, maar samen met Antalus kunt u het maximale halen uit uw bezoekers en uw omzet daarmee flink vergroten.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Wat vond u van ons gratis advies over Conversie optimalisatie? 4.8/5 (76 stemmen)

Wij bieden u alle nodige factoren van conversie optimalisatie aan

Met het optimaliseren voor conversies en verkopen is het belangrijk om een duidelijk pad te creëren voor de bezoekers, zodat men precies weet waar ze moeten zijn om het uiteindelijke doel te behalen. Een pagina wordt vaak al beoordeeld binnen een paar seconden en daarom is het des te belangrijker om duidelijk te zijn in wat er wordt verwacht van deze bezoeker. De belangrijkste factoren om te optimaliseren zijn de bovenkant, de zijkant(en) en de onderkant, van een site. Dat komt omdat deze site delen eigenlijk altijd getoond worden op elke pagina en daarom gelijk een breed resultaten kennen. Het meer unieke content kan heel erg verschillen per pagina, maar heeft vaak een nog sterker resultaat. Denk hierbij een de contact pagina van een freelancer of de afreken pagina van een webshop. Dat zijn pagina's die de bezoekers altijd een duidelijke 'call-to-action' moeten aanbieden, omdat men daar de intentie heeft om actie te ondernemen. Aangezien Antalus veelal op maat gemaakt werkt, kunnen we helpen de conversies te optimaliseren op elke pagina, en natuurlijk kunnen we u ook vrijblijvend adviseren waar we het beste eerst kunnen beginnen om direct een zo groot mogelijk effect te genereren.

Contact formulieren
Contact formulieren

Voor de meeste site eigenaren is het contact formulier het meest belangrijkste op de gehele site. Deze formulieren moeten daarom altijd zo duidelijk en direct mogelijk worden gemaakt.

Webshop afreken stappen
Webshop afreken stappen

Het afrekenen op een web shop kan voor veel mensen een hele opgave zijn. Juist tijdens deze stappen verlaten zij de shop en dat is te zonde, aangezien de intentie was om af te rekenen.

Algemene benadering
Algemene benadering

Terugkomende elementen zoals de bovenkant, zijkant en onderkant van een site zijn het meest efficiënt om te optimaliseren. Deze geven dan ook direct een breed effect op elke pagina.

Meerdere betaalmethodes
Meerdere betaalmethodes

Wanneer de bezoeker moet afrekenen is het des te belangrijker om alles zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te maken. Dat hoeft niet altijd veel te kosten, maar levert wel veel op.

Op maat gemaakt content
Op maat gemaakt content

Antalus is een ware professional op het gebied van conversie optimalisatie en kan dan ook elk content aan. Ook volledig op maat gemaakt content is daarom geen enkel probleem.

Product pagina's
Product pagina's

Het online verkopen van een product kent deze dagen veel concurrentie. Het is daarom des te belangrijker geworden om de productpagina tot in de kleinste details te optimaliseren.

Benieuwd geworden naar hoe Antalus ook uw omzet weet te verhogen?

Natuurlijk wilt ook u graag meer omzet zien, of dat nou gaat om een webshop of een ander verdien model, werkelijk alles is mogelijk bij Antalus. Vraag snel en gemakkelijk meer informatie aan door het onderstaande formulier in te vullen, des te meer informatie, des te beter. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om het geheel te bespreken. Het gesprek en alle adviezen die wij u geven zijn natuurlijk geheel vrijblijvend en gratis. U krijgt ook direct contact met onze professional op gebied van conversie optimalisatie en deze kan dan ook gelijk al uw mogelijke vragen beantwoorden op een juiste manier.

Vraag direct om een vrijblijvend en persoonlijk voorstel
Eventueel aanvullende informatie en gegevens

Om u een zo goed mogelijk voorstel toe te kunnen toesturen, vragen we u om zoveel mogelijk extra informatie mee te sturen. Eventuele afbeeldingen, foto's, screenshots, tekeningen, video’s, voorbeelden en andere visuele informatie worden dan ook zeer op prijs gesteld.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Snelheid optimalisatie
Snelheid optimalisatie

U wilt dat uw site zo snel mogelijk laad? Met onze technische kennis maken we super snelle websites. Zo reageer de site die u momenteel bezoekt gemiddeld binnen 0.08 seconden!
lees meer...

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Ondanks alle advertentieplatformen en andere mogelijkheden, blijft een SEO optimalisatie dé beste manier om op langere termijn (gratis) verkeer te verkrijgen naar uw site of shop.
lees meer...

Design & illustraties
Design & illustraties

Met onze exclusieve designer & illustrator weet Antalus zich te onderscheiden en kunnen we u altijd een eigentijdse, conversie optimale en op maat gemaakte oplossing aanbieding.

Hosting & domeinen
Hosting & domeinen

Zeer snel, betrouwbaar en betaalbaar. Bij ons betaald u niets teveel voor uw hosting en bent u zeker van een snelle & veilige hosting die met regelmaat wordt geüpdatet en onderhouden.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Gecertificeerd door Gecertificeerd door Google, The Open University en IAB Europe