Antalus biedt u ongekende mogelijkheden met 3D modelleren & printen

Het is tegenwoordig steeds belangrijker om een grote voorsprong te hebben op uw concurrenten. Online is dat ook alleen maar moeilijker omdat men altijd snel en gemakkelijk elders kan kijken of de voorwaarden en prijzen beter zijn. Daarmee is de concurrentie online zeer zwaar en liggen de prijzen continu onder druk. Het is daarom des te belangrijker om uniek te zijn in uw markt en dat is waar 3D modelleren en printen om de hoek komen kijken. Daar waar technisch 3D modelleren en printen jaren geleden nog veel te complex en te duur was om in te zetten als kleine ondernemer, is het tegenwoordig wel mogelijk om zelf een product te bedenken en produceren. Hierbij kunt u denken aan unieke extra's, eventueel passend op de producten die u verkoopt, of onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn voor bepaalde apparaten. Zo is het mogelijk om - met een juiste inzet - een stekte en unieke voorsprong te krijgen op de concurrent.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Wat vond u van ons gratis advies over 3D modelleren & printen? 4.7/5 (27 stemmen)

Wat wij voor u kunnen betekenen met 3D design en printen

U denkt misschien dat 3D prototyping een onmogelijke taak is dat alleen is weg gelegd voor de grootste bedrijven, maar daar heeft u het mis. Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om aan de slag te gaan met 3D modelleren. Het vergt natuurlijk wel studie en ervaring om dit op te voeren naar een niveau dat voldoende is om bedrijfsmatig aan te bieden, zoals wij bijvoorbeeld zelf al enige tijd doen met producten en zogeheten upgrades. Het grootste voordeel met deze technieken is dat u een unieke voorsprong heeft op de concurrent, aangezien u een eigengemaakt product kunt aanbieden, een product of upgrade dat alleen u mag en kan verkopen. Natuurlijk komt hier wel veel technische kennis bij kijken, maar dat is juist waar wij u van dienst mee kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met Antalus op voor alle mogelijkheden, of gewoon voor een vrijblijvend gesprek met onze expert op gebied van 3D design.

3D modelleren & design
3D modelleren & design

Samen met de beste 3D software zorgt Antalus ervoor dat u altijd een ontwerp naar wens krijgt geleverd. Natuurlijk krijgt u deze altijd geleverd in meerdere formaten en klaar om te printen.

3D printmogelijkheden
3D printmogelijkheden

Met onze - zwaar aangepaste - BCN3D Sigmax 3D printer en zijn innovatieve IDEX systeem, zijn de mogelijkheden groter dan ooit tevoren. Zo is zelfs massaproductie op kleine schaal mogelijk.

Technische ondersteuning
Technische ondersteuning

Wanneer u zelf een 3D printer bezit weet u hoe complex het kan zijn om deze goed werkend te krijgen. Wij kunnen u hiermee ook voorzien van technische en software ondersteuning.

Product prototyping
Product prototyping

Ook zelf een product of upgrade bedenken en laten maken is tegenwoordig één van de vele mogelijkheden. Hiermee heeft u direct een grote voorsprong op alle concurrenten.

Wilt u ook een voorsprong op de concurrentie? Neem dan contact met ons op!

3D design geeft ook u de mogelijkheid om een voorsprong te krijgen op de concurrenten. Door op een innovatieve wijze aan de slag te gaan met een ruw idee, biedt u uw klanten en cliënten meer aan dan alleen een product en/of dienst, u biedt hem nieuwe mogelijkheden aan. Daarbij is het uiteindelijk uw idee en heeft u alleen recht op het produceren hiervan. Op deze manier kunt u een grote voorsprong creëren en zet u uzelf zeer uniek neer in welke markt dan ook. Samen met Antalus bent u er zeker van dat uw idee tot zijn goed recht komt. Bevestig uw gegeven in het onderstaande formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk zullen we u de mogelijkheden volledig vrijblijvend voorleggen en kunnen we vanaf daar samen een juiste start maken.

Vraag direct om een vrijblijvend en persoonlijk voorstel
Eventueel aanvullende informatie en gegevens

Om u een zo goed mogelijk voorstel toe te kunnen toesturen, vragen we u om zoveel mogelijk extra informatie mee te sturen. Eventuele afbeeldingen, foto's, screenshots, tekeningen, video’s, voorbeelden en andere visuele informatie worden dan ook zeer op prijs gesteld.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Responsive webdesign
Responsive webdesign

Het is erg belangrijk dat uw site goed werkt op alle mogelijke apparaten. Wij werken altijd met een volledig op maat gemaakte responsieve CSS, zodat uw site op elke pixel goed werkt.
lees meer...

Website & webshop marketing
Website & webshop marketing

Samen met u pakken we de marketing op een juiste manier aan. Afhankelijk van de doelgroep gaan we te werk met Marktplaats, Facebook, AdWords of andere advertentieplatformen.
lees meer...

Hosting & domeinen
Hosting & domeinen

Zeer snel, betrouwbaar en betaalbaar. Bij ons betaald u niets teveel voor uw hosting en bent u zeker van een snelle & veilige hosting die met regelmaat wordt geüpdatet en onderhouden.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Ondanks alle advertentieplatformen en andere mogelijkheden, blijft een SEO optimalisatie dé beste manier om op langere termijn (gratis) verkeer te verkrijgen naar uw site of shop.
lees meer...

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid
Gecertificeerd door Gecertificeerd door Google, The Open University en IAB Europe